DWARS steunt Giro 555. Help ook Afrika!

In de Hoorn van Afrika heerst de ergste droogte sinds 60 jaar. Op bepaalde plekken heeft het al meer dan een jaar niet geregend, waardoor veel van de oogsten mislukken en kuddes vee sterven. Door de enorme voedseltekorten stijgen de prijzen van eten en drinken steeds verder. Het is een vicieuze cirkel. Miljoenen mensen vrezen hierdoor de hongersdood. DWARS, Groenlinkse jongeren komt in actie!

Op het afgelopen Zomerkamp streed DWARS al voor meer noodgeld naar Oost-Afrika. We maakten een schitterend spandoek en trokken daarmee en met onze collectebussen naar Maastricht. Een uur voerden we actie, waarin we maar liefst €115,- ophaalden. Dat bood ons de inspiratie voor een veel grootser geldinzamelingsproject.

Vandaag zijn alle afdeling van DWARS benaderd om aan te sluiten aan een traject waarbij we verschillende acties op meerdere locaties zullen voeren om het opgehaalde bedrag nog veel groter te laten worden. Binnenkort zal daar een mooi schema uitkomen en hopelijk nog veel meer geld voor Afrika. Tegen de tijd dat deze er is, horen jullie op dit blog meer van me!

We zijn misschien niet zo’n grote organisatie, des te groter zijn onze idealen. DWARS steunt Giro 555. DWARS steunt Afrika!

Nog geen geld overgemaakt? Geef gul via: http://geef-nu.giro555.nl/iwh/geefnu.php

Een gedachte over “DWARS steunt Giro 555. Help ook Afrika!

  1. Pingback: Weekoverzicht: geslaagd debuut! | Ashley North

Plaats een reactie